Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ανυπόστατες φήμες

Υπέπεσε στην αντίληψή μας, πως κάποιοι προσπαθούν να ακυρώσουν την προσπάθεια των καταστηματαρχών και των εμπόρων του Συλλόγου μας με το να κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες περί δήθεν απειλής προς τυχόν καταστήματα τα οποία επιθυμούν να μην συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση του Συλλόγου μας την Πέμπτη 18/10/12.

Το ΔΣ ενημερώνει όλα τα μέλη και τους πολίτες του Πολυγύρου πως η απεργιακή κινητοποίηση είναι μία απόφαση της ΕΣΕΕ, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους.

Η κινητοποίηση γίνεται με απόφαση του καθενός μας.  Το ΔΣ επισκέφτηκε όλες τις επιχειρήσεις και ενημέρωσε όλα τα μέλη και μη για την επερχόμενη κινητοποίηση.

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ δεν απείλησε κανέναν για να συμμετάσχει.

Η συμμετοχή είναι κάτι που ο καθένας το αποφασίζει μόνος τους και το κάνει για τον εαυτό του αλλά και το κοινό καλό.

Οποιαδήποτε φήμη περί δήθεν εκβιασμού και απειλών δεν ευσταθεί και είναι μόνο στην φαντασία κάποιων που θέλουν να νομιμοποιήσουν την απόφασή τους να μην κλείσουν.


Τέλος, καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν μαζικά στην αυριανή απεργία και καλούμε επίσης και τους καταναλωτές να υποστηρίξουν την προσπάθεια του μικρομεσαίου εμπορίου με το να μην ξοδέψουν ούτε ένα ¤ σε κανένα κατάστημα που είναι ανοικτό (καφετέρια, εστιατόριο, εμπορικό κατάστημα, σουπερμάρκετ)

Ο αγώνας δεν είναι μόνο των εμπόρων. 

Είναι όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου